Tuesday, 4 December 2007

kembali bersama jatbee

setelah 22 tahun 1 bulan 1 hari menyepi, jatbee kembali utk mengapak dan menulis blog..BLOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG..nantikan episod seterusnya..ha ha ha.support rock kapak~~yeah2

13 comments:

jufithri said...

caya laa ijat....mari kita mengapak...aku pon dah lama tak buat benda2 macam nih...tp kita jangan jadi sebusuk depa..

jatbee said...

ya ya..cayalah, mai pakat ramai2 kita mengapak dlm blog nih...

Faisal said...

wey ijat! nama tajuk tu tiru aku u stupid mothafucka! hahaha

mohd.firdaus said...

nk kapak pa ni ijat??

shahrulfaiz said...

aiyooo rock kapak... rock kapak x leh maju la wei... hahahaha come on bro.. looking forward to watch ur blog progress heheh kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak kapak...

jufithri said...

dak laa...yg best tu...ada orang tu kata dia berani kerana benar... tapi last sekali dia block blog dia utk public view...beraninya dia....depa nih tadak mulut kot nak cakap...

jatbee said...

tu la pasai.common.bukannya xboleh tegoq , tp ada la susn atur santun adab dan hikmahnya kan..btoi dak?

peesee86 said...

kapak?? apekah?? huhuh..

jatbee said...

bende pelik2 jgn tego~~~

shahrulfaiz said...

shhhhhh... jgn cakap kuat2... nanti KAPAK kang huhuhu

jatbee said...

har4..kapak2..ade future la beb rock2 kapak2 nih..huuhuh

amnah yousop said...

salam ijat..

semangat mengapak dah ada ni.. mana entry baru plak.. i learn new term today.. kapak!

Mohd Hazreen Rashid said...

ijat, aku tak tau hg berblog gak. Mana entry baru nye?

Ni dah banyak komen dari peminat2, ternanti2 gak mana entry kapaknya.

;P

kapak oh kapak.